Kokkikoulu
stream
Unohtumaton elämys tiimisi kanssa
Kätevästi jokaisen omassa keittiössä
Unohtumaton elämys tiimisi kanssa
Kätevästi jokaisen omassa keittiössä
Stream-kokkikoulu huippukokin opastuksessa on viihdyttävä ja opettava kokemus.
Kenenkään ei tarvitse olla keittiön virtuoosi –
kokkimme ovat valinneet menut sekä aloittelijoita että kokeneita kotikokkeja huomioiden.
Kaikki saavat tapahtumasta uusia taitoja ja ideoita sekä ennen kaikkea innostusta omaan keittiöön.
Hinnat alkaen 1600 € (alv. 0%)
Huippukokkimme ovat rakentaneet kokkikouluun herkulliset kurssimenut.
Valitse kiinnostavin kokki tai anna työntekijöidesi äänestää suosikkinsa!
Ravintolakokiksi valmistunut Alex Nurmi on keittänyt uransa aikana itselleen monia titteleitä: Tv-kokki, food stylisti, ruokakonsultti, ruokatuottaja, keittokirjailija sekä food designer.
Ravintolan keittiöt, catering keikat, kokkikoulujen vedot, reseptien suunnittelu, ruokakuvausten- sekä mainosvideoiden tekeminen on kuulunut kiireisen perheen isän arkeen jo vuosien ajan.
Harri ”Soppamies” Syrjänen on yksi tunnetuimpia suomalaisia keittiömestareitamme. Hän on työskennellyt uransa aikana monissa eri huippuravintoloissa sekä suomessa, että maailmalla.Harrin mutkaton ja napakka huumori on kantanut häntä monet vuodet eri tv-ruokaohjelmien läpi ja ei ole tilannetta, jossa Harri jäisi sanattomaksi.
Koko kansan tuntema Vappu Pimiä on todellinen keittiön hengetär. Vapun intohimo ruokaan, reipas ote kokkailuun sekä loistava esiintyminen on paketti, joka saa jokaisen kotikokin hyvälle tuulelle.Vappu on vuosien varrella kirjoittanut useamman oman keittokirjan ja esiintynyt monissa ruokaohjelmissa.
Tv-kokki ja ruoka-alan monitoiminainen Teresa Välimäki on monien maamme käytetyimpien reseptien takana. Suosion salaisuus ovat mutkattomat ohjeet, aidot maut ja tekemisen helppous.
KIM MIKKOLA on Michelin-tähdellä palkitun Ravintola Inarin perustaja, ravintoloitsija sekä keittiömestari.Hänen ruokafilosofiansa on keskittynyt laadukkaimpiin paikallisiin raaka-aineisiin ja hienoimpiin kansainvälisen keittiön mausteisiin. Pääpaino on yksinkertaisuuden ja monimutkaisuuden balanssissa ja makujen syvyydessä, puhtaudessa ja sesonkeja seuraavassa ajattelussa.Kim valittiin Suomessa Vuoden Kokiksi 2020.
Tarjoa työntekijöillesi, osakkaillesi tai sidostyhmillesi unohtumaton elämys ruoanlaiton parissa turvallisesti omassa keittiössä.
Varaustiedustelu ei ole sitova. Olemme teihin yhteydessä tiedustelun jälkeen ja annamme tarjouksen riippuen toivomanne kokin aikataulusta.
Inspiroidu ja valmistaudu ikimuistoiseen kokkaushetkeen!
“Huippukokemus! Työntekijöiden palaute oli vain positiivista. Huippukokin oppiin pääseminen suoraan omasta kotikeittiöstä videoyhteydellä yhdessä työkavereiden kanssa oli kaikille vuoden kohokohta.”
Tuomo Laajanen